shopify
visitor statistics

Recensioner & omdömen

Här kan du betygsätta och recensera ditt köp hos Becca Design. Du kan även recensera specifika produkter direkt på produktsidorna.

4.9/5 baserat på 85 omdömen

Skriv ett omdöme:
Obs: Det går inte att använda sig av HTML-kod!
Captcha

Cattis

Det gick väldigt snabbt att beställa! Trevligt förpackat var smycket. Supernöjd

2017-02-13

Linda

Lätt att beställa, snabb leverans och nöjd med beställningen!

2017-02-03

Lena

Jag köpte ett par semmelörhängen, Så här skrev mottagaren om dem: "de allra sötaste små semmelörhängena är helt underbara och som skapta för ett kakmonster som jag!"

2017-01-31

mariette

lussekatten var jätte fin och extremt naturtrolig den såg äkta ut

2017-01-25

Gjorde hennes dag!

Igår fick vi den specialbeställda prinsesstårtan som Becca Design gjort.
Min dotter öppnade asken och sa att det var preciiiis en sådan hon hade önskat sig. Den gjorde hennes dag!

2017-01-24

Mikael

Mycket nöjd, snabb leverans!

2017-01-18

olof

Jag köpte godis halsband till min syster och det kom efter 2 dagar. Hon har halsbandet på sig varje dag och den är väldigt verklighetstrogen

2017-01-08

Katarina

Köpte svarta öronmuffar till min dotter. Snabb leverans och hon är jättenöjd med öronmuffarna.

2016-12-30

Emelie

Blixtsnabb leverans och superfina varor

2016-12-28

Camilla

Väldigt uppskattade öron muffar till systerdottern i julklapp. Snabb leverans och prisvärt!

2016-12-28

Jacques

Väldigt bra storlek och fin färgsättning på skumtomten! Skulle även vara bra att kunna beställa utan halskedja.

2016-12-25

Christine

Köpte fina små snöflingor. Snabb leverans. Fint paketerat. Extra tack för dubbla pluppar.

2016-12-25

Arianne

Köpte lussekatt örhängen och halsband samt pepparkakshus örhängen.
De är jättefina och jag har fått många kommentarer!
Otrolig detaljrikedom.
Det enda lite negativa jag kan säga är att kedjan till halsbandet är väldigt tunn, så det blir lätt knutar... och de är svåra att lirka upp.

2016-12-25

Högberg

Mycket nöjd med mina små snöflingor jag köpt. Leveransen gick fort och ett extra plus för att det följde med extra små plastpluppar att sätta bakom örhängena

2016-12-23

Åsa Karlsson

Jättefina saker, men 3-5 dagar stämmer inte. Jag väntar fortfarande 1 1/2 v. Senare på julklapps-beställningen.

------------------------
Becca Design kommentar: Beställningen gjordes 15:e december, skickades ut 16:e december och var på utlämningsstället 17:e december. Maila gärna vid liknande problem så blir det lättare att lösa!

2016-12-22

Pernilla Höög

Bra hemsida, lätt att hitta på. Snabb hantering och leverans! Presentmottagaren är dessutom väldigt nöjd med det som vi handlade!

2016-12-19

FannyTerese

Det kom ett väldigt gulligt litet halsband på posten bara 2-3 dagar efter att jag gjort beställningen, superbra att det går så fort!
Allt jag hittills har beställt har varit jättefint och detaljerat. Smyckena så personliga på något vis.
Det känns lyxigt att få med en så fin presentask också!

2016-12-19

Susanne Boll

Fint bemötande och snabb leverans av superfint litet paket till dottern <3

2016-12-19

Tina Eriksson

Köpte Lussebulle örhänge som gjorde succé på mitt jobb .
Arbetar som lärare och mina kollegor och gymnasie eleverna ville veta var jag köpt dem !

2016-12-14

Linn Asplund

Jag köpte ett par lussekatter som örhängen och en popcorn berlock. Jag blev supernöjd när dem kom hem till mig! Fast jag trodde att besrlocken var till för ett halsband men det var till ett armband så jag fick lämna in det på guldfynd för att få den utbytt. Men annars så är jag supernöjd!

2016-12-13

Maja Jansson

Vilket hantverk! Jättefina örhängen med stor detaljrikedom

2016-12-13

Suzanne Östlund

Jättefina örhängen och snabb leverans! Barnen kommer att bli så nöjda till jul :)

2016-12-11

Patrik Lidén

Perfekt julklapp.
Kommer handla mer snart.

2016-12-09

Tessan

Som vanligt snabb leverans och i sötaste lilla asken kommer godsakerna. Det känns verkligen som de är gjorda och nerpackade av kärlek. Alltigenom positiv upplevelse att beställa av Becca design!

2016-12-09

Ann-Charlotte

Mycket bra, snabb leverans samt snabbt svar på telefon när jag hade en fråga om det jag hade beställt.

2016-12-07

Anna-Karin Nilsson

Mycket fina o välgjorda, så enkeldesign men detaljerna sitter. Snabb leverans och fin ask.

2016-12-05

Birgitta Botolfs

Fick mina fina sushiörhängen snabbt och bekvämt. Alltid lika roligt när beställningen kommer. Tack!

2016-12-01

Eva Sörlin

Vilken service :-), så trevligt bemötande samt supersnabb leverans !!
Jag beställde finfina silverarmband med godis berlocker till tre små tjejer, jag gissar att det kommer bli en mycket uppskattad present när de skall öppna sina fina presentaskar på lördag :-) Stort TACK!!

2016-11-30

Linda Larsson

Fina berlocker och armband, snabb leverans och fint skickat I en fin ask. Supernöjd!

2016-11-30

Ronny Forsberg

Beställde ett litet halssmycke. Hade varan redan nästa dag! Smycket är jättefint och jag är nöjd. Kommer att handla här igen, Kan inte bli annat än högsta betyg.

2016-11-27

Sandra

Köpte små söta askar, super nöjd och väldigt snabb leverans!

2016-11-25

Emme

Är jättenöjd med hänget med polkagrisar i! Hänget med saffransbullen var lite större än vad jag trodde, den var dock söt!

2016-11-17

Ingrid i Nyköping.

Så otroligt nöjd med mina fina örhängen. Otroligt välgjorda och naturtrogna. Väl värda sitt pris. Jag beställde dammsugare, lussekatter och ostsmörgåsar denna gång.. Har rosa prinsesstårtbitar sedan tidigare.
Snabbare leverans än jag kunnat drömma om och de kom direkt i brevlådan, fint förpackade i små näpna askar. Lycka!

2016-11-15

Tomatgrodan

Så söta örhängen jag fick hem och fint omslaget var det också. Kändes lyxigt och skumtomtarna kommer passa bra till jul!

2016-11-11

Urika

Mycket nöjd med produkter, leverans och service.

2016-11-11

Jennie

Mycket nöjd med mina magnetiska örhängen. Perfekta på lilla dottern. Snabb återkoppling och gott bemötande från leverantör och snabb leverans. Rekommenderas!

2016-10-27

Diana B

Snabbleverans på min halsband. Köpte en jätte fin halsbandsklocka simple som ser ut som bilden och passar alldeles utmärkt med en fin blus eller klänning! Kommer garanterat köpa flera produkter :)

2016-10-15

Barbro Simonsson

Jättesnabb leverans och dessutom var örhängena ännu sötare än på bild...gör en glad hela dan

2016-10-14

Lena B

Beställde två kanelbulleberlocker så jag kunde skicka en av dom till en vän på kanelbullens dag. Hon blev jätteglad för sin välgjorda detaljerade bulle och jag för min. :)

2016-10-07

Fröken Matsdotter

Jag använder mina smycken på jobbet och pensionörerna blir så glada av mina söta godsaker jag har i öronen. Det inbjuder alltid till trevliga samtal, underbar bieffekt förutom att jag älskar dem!
Alltid snabb service, välgjorda saker och vänliga och supersnabba svar på frågor via mailen. Så högt ett omdöme kan bli!

2016-10-07

Alexandra B

Ett bedårande par kanelbulleörhängen! Fick många "åhhhh!" av kollegorna på kanelbullens dag! Urgulliga och fantastiskt verklighetstrogna! Tack, är jättenöjd!

2016-10-06

Christer Broman

Min mor gillade halsbandsuret, snygg och funktionell och det bästa av allt - prisvärd ...

2016-10-04

Ewa

Underbara

2016-10-02

Frida

Jättefina örhängen och snabb frakt

2016-09-26

Anna

Supersnabb leverans, bra och söta presenter eller varför inte köpa till dig själv? Jätte nöjd med mina köp.

2016-09-06

Karin B

Jättefina godis- och bakelseberlocker! Superbra presenter - gångbara till alla åldersgrupper!

2016-09-02

Anette

Jättesöta berlocker perfekta presenter. Kommer bli fler beställningar. Otroligt snabb levereras.

2016-09-01

Emma

Köpte lite krimskrams, som för rean var värd sin kvalité. Beställningen gick dock smidigt & snabbt.! Hade varit skoj m lite billigare klirr på d handgjorda smyckena i lera framöver, så så fina - men ack så dyra (";

2016-08-25

katarina samuelsson

pipan var jättefin och såg riktigt ut, kedjan kändes lite för tunn för denna pipa, skulle vara bättre med lite kraftigare kedja
bra med snabb leverans då det var en fördelsedagspresent

2016-08-23

Therese

Mycket fina smycken som va väldigt verkliga och detaljrika. Och det blev verkligen uppskattat:) bra leveranstid! Flera andra som ville veta din hemsida så dom kunde beställa.

2016-07-12

Visar 1 till 50 av 85 (2 Sidor)