shopify
visitor statistics

Recensioner & omdömen

Här kan du betygsätta och recensera ditt köp hos Becca Design. Du kan även recensera specifika produkter direkt på produktsidorna.

4.9/5 baserat på 152 omdömen

Skriv ett omdöme:
Obs: Det går inte att använda sig av HTML-kod!
Captcha

ÅsaD

Himla sött halsband med en ahlgrens bil i kedjan. Ska ges bort til en Sverige- och Ahlgrens bilar-tokig vän i Polen. Det kommer att bli succé.

2017-12-05

Josefine

Becca Design är ett säkert kort inför födelsedagar, jul och alla andra tillfällen när du behöver en personlig present. Jättefina och unika smycken till överkomligt pris med snabb leverans!

2017-12-03

Hanna

Fick precis hem mina beställda örhängen och de var superfina! Beställde lussekatterna, blev lite förvånad att de va platta på baksidan men är ändå jättenöjd och kommer helt klart beställa här fler gånger!

2017-11-30

Lena Lundström

Snabb leverans och fina smycken! Perfekta presenter! Kommer säkert beställa av Becca Design fler gånger.

2017-11-30

Ann-Charlotte

Fantastiskt fint armband med underbara små berlocker, Dottern 11 år blev supernöjd, passar utmärkt till flertalet örhängen vi köpt här!

2017-11-29

Örhängen princesstårta

Hur gulliga som helst. Precis så där skira, fina färger som på bilderna. Väldigt realistiska.

2017-11-28

Ängel-halsband

Detta halsband är så himla gulligt. Emaljkänsla med "guld och glitter". Ängeln är ganska stor, fast inte för stor :) , halsbandet lagom långt. Funkar även på personer med lite bredare hals. Rekommenderas!

2017-11-28

Cecilia Arvidsson

Detta var dom sötaste och finaste godissmycken jag har sett. Väldigt nöjd. Jag är definitivt en återkommande kund.

2017-11-24

Lena Nilebäck

Jag är helnöjd med min beställning. Jag har köpt en hel del godissmycken tidigare och älskar alla! Ibland har jag köpt för att ge bort.....och sen behållit själv, vill ju ha !!!

2017-11-20

Louise

Supersöta örhänge!
Snabb och smidig leverans

2017-11-20

Anneli Karlsson

Sååå söta ostmacke örhängen. Blir en perfekt julklapp.

2017-11-18

Anneli Karlsson

Sååå söta ostmacke örhängen. Blir en perfekt julklapp.

2017-11-18

Lena Hansen

Försökte hitta julklappar till vuxna döttrar....som har ALLT..... och då hittade jag Becca Design, fylld med bl.a. unika, roliga, söta, helt underbara örhängen. NU har jag julklappar till döttrarna som är "one-of-a-kind"!
Inget presentkort från H&M till jul här inte!

2017-11-17

Caroline

Fick hem lussebulle-örhängerna igår! Såååå fina!!
Blev så inspirerad o sugen på lussebullar så idag bakade jag årets första lussebullar! :D

2017-11-15

Karin Ekström

Så fina dessa små pepparkakshjärtan!

2017-11-14

Maria Ferbe

Fantastiskt fina lussekatter örhängen, hur verklighetstrogna som helst. Kommer absolut handla fler saker

2017-11-13

Lisbeth Andersson

Har fått mina lussebullarörhängen idag! Så fina!, De kom väldigt snabbt! Min dotter brukar komma hem till mig några dagar inne lusse, och baka lussebullar. Då ska hon få dem! Vet att hon kommer att bli jätteglad!, så roligt att ge bort så fina saker!

Stort tack och många kramar!!

2017-11-11

Renette Årstrand

Snabb leverans av små "smakrika" och jättefina skumtomteörhängen..

2017-11-10

My Eriksson

Lätt att beställa, snabb leverans och snygg produkt. Hel nöjd kund :)

2017-11-09

Karin Johansson

Snabb och bra leverans. Jättefina smycken som blir perfekt julklapp ☺

2017-11-09

Inger Lang

Jättefina skumtomte örhängen som jag ska ge bort.
Snabb leverans och låg i en fin liten ask

2017-11-09

Marie Ermanbriks

Jag är sååå nöjd med mina prinsessörhängen. Helt fantastiskt fina.

2017-11-08

Moa

Bra hemsida. Lätt att beställa och betala. Väldigt snabb leverans och framförallt supergulliga smycken. Ser fram emot december så jag kan börja använda mina lussekattsörhängen! Fast man kanske inte måste vänta? ;)

2017-11-08

Åsa Eriksson

Mycket nöjd! 5 stjärnor & visat upp berlockerna för vänner, 2 bad om länken till beccadesign! Återkommer gärna fler gånger för att handla!
Åsa

2017-11-08

Emre

Fantastisk service. Och grymma örhängen. De förgyllde en kväll.

2017-11-08

Mona Andersson

Är jättenöjd med mitt armband, bra pris.

2017-11-08

Mycket nöjd!

Snabb leverans av en toppenfin produkt!

2017-11-07

Jonny Overgaard

Becca design får toppen omdöme då Becca är grymt att svara jättesnabbt och försökt lösa det till det bästa för kunden ,Smyckena är av bra kvalite och noggrant gjorda och man får varorna snabbt.

2017-11-05

Stor snackis

Det är alltid lätt och smidigt att beställa. Leveransen kommer också snabbt och inom angiven tidsram. Den här gången köpte jag ostbågeörhängen och paraplyer. Tyvärr var paraplyklykorna inte så hållbara, men de var snygga. Ostbågarna är underbara - det enda problemet är att jag får ta av dem så snart jag kommer hem, för de är så verklighetstrogna att katten försöker äta dem (han älskar riktiga ostbågar).

2017-11-02

Jenni Mårtensson

Popcornet var mycket trovärdigt och gulligt, ser verkligen riktigt ut förutom att det var något litet. Hade kunnat vara dubbelt så stort.
Kom hem i lådan snabbt och fint inpackad.

2017-11-02

Jenny

Så snygg kladdkaka! Ska ges bort i julklapp men är övertygad om att hon kommer bli väldigt nöjd. Snabb och bra leverans.

2017-11-02

Annika Johnsson

Jag köpte chokladörhänge och bilarörhänge till mina två döttrar. De blev så glada!
Fina örhänge, fina små askar, snabb leverans. Mycket nöjd!

2017-11-01

Helen

Mycket fina smycken,Bra presentation av smyckena.
Snabb leverans och bra priser.
Fina askar,har även rekommenderat becca design till kollegerna

2017-10-31

Maria T

Har beställt tidigare, och nu blev det en Donut-berlock, en dito grön Ahlgrens-bil samt en Skumtomte! Otroligt välgjorda, detaljrikedomen gjorde att jag blev väldigt sugen på skumtomtar, vilket jag hoppas min kompis och blir eftersom den landar i hennes brevlåda när som helst. Donuten ska få resa ända till Australien, men bilen behåller jag själv eftersom jag hävdar att de gröna Ahlgrens är de godaste. Tack för ännu en snabb leverans av gulliga smycken, och presentaskarna är nog så uppskattade.

2017-10-18

Lena

Ostbågehalsbandet blev en mkt uppskattad present:) Kul att kunna ge till en verklig älskare av de gula bågarna

2017-10-17

Susanne Flink

Köpte blå paraplylrhängen, örhänge semlor och halloweenspöke. Passar att byta och glädja prtsonal och patienter etc i vården dör man inte får ha andra smycken pga smittorisköverföring. Jag har redan fått tummen upp för mina paraplyer och om nån vecka börjar jag med mina spöken. Semlor är något av det godaste kag vey så de åker på annandag jul. Är jättenöjd

2017-10-09

Agneta

Supernöjd! Snabb leverans, mycket fina örhängen.och fint packade i små askar. Mottagaren blev överlycklig.

2017-10-06

Sanna

Helnöjd! Riktigt välgjorda produkter. Man ser verkligen arbetet i detaljerna. Snabb leverans och kom snyggt packat med silkespapper och smyckesaskar.
Det lär bli fler köp!

2017-09-26

Åsa Ä

Snabbt och smidigt att beställa - det enda problemet är att välja vad man ska beställa. Finns ju så mycket läckert som man skulle vilja ha. Leveransen kom snabbt och var säkert packad.

2017-09-23

carina Alexandersson

Lika nöjd med dessa godingar som mitt första köp, Du e så himla duktig o detta pilliga o fina jobb e jag djupt imponerad av

2017-09-10

Kerstin Irehjelm

Expressnabb leverans av ljuvligt söt och naturtrogen kanelbulle i halsband. Snygg liten ask låg det i. Fixt och färdigt att ge bort.

2017-09-01

Lina Hellengren

Superfina verkligen välgjorda!! Köpte skumtomte örhängen till min vän som äääälskar skumtomtar!!

2017-08-30

Theres

Supernöjd med mitt fina napp-armband. Snabb leverans. Toppbetyg!

2017-08-29

Els-Britt Marie Axelsson

Roliga och näst intill identiska med ursprungsmotiven var mina örhängen alla tre. Barnen på förskolan blev imponerade.

2017-08-25

Lotta Skoglar

Mycket nöjd

2017-08-22

Anne

Lätt att beställa och snabb leverans

2017-08-20

Ronja Göransdotter

Snabb leverans av jättefina örhängen som är packade i fina lådor. Jag har beställt nästan 15 örhängen av Becca och jag har aldrig blivit besviken. Denna omgången beställde jag djungelvrål, vita Ahlgrens bilar, rosa svampar och gröna nappar. (Jättenöjd!!!) Varje dag bär jag antingen godis-/ eller kakörhängen. Med Beccas örhängen kan jag glädja folk runt omkring mig varje dag. Så ett stort tack Becca!

2017-08-10

Maja Lundgren

Jag beställde ett korv med bröd halsband och det var superfint! Korven ser ut precis som på bilden (nästan verklig). Om jag ska klaga på någonting så är kjedjan ganska tunn så jag är lite orolig att den lätt ska gå av men det har den inte gjort hittills så det ska nog inte vara några problem! :) Leveransen var även snabb och betalningen smidig!

2017-08-03

Åsa Älander

Jag köpte Lakritspipeörhängen. Snabbt och smidigt att både beställa och betala.

Kul och verklighetstrogen produkt. Verkligen en "snackis" bland vänner och kollegor.

2017-05-30

Denisé Edlund

Enormt lättsamt att beställa, betala och snabb leverans. Supernöjd med allt!
Supersöta små örhängen som va exakt som på bilden kom hem i brevlådan 2 dagar efter beställningen var gjord.

2017-05-25

Anna Hellström

Mycket nöjd, snabb leverans och varan motsvarade mer än väl mina förväntningar.

2017-05-25

Sara Persson

Jag gjorde en special beställning på ett par glasstrut örhängen :) Jag ville ha dem med färgglada glasskulor och strössel på då detta inte kan bli mer än perfekt nu när sommaren har anlänt :)

2017-05-24

Lena Barkensjö

Jag köpte hänget med Wonka bar. Den är jättefin och fantastiskt välgjord. :)
Man känner magin från filmen med den lilla guldbiljetten som skymtas innanför pappret.
Mycket nöjd! :)

2017-05-21

Lilly Lexander

Jättefint armband och öronhängen. De hade några små skavanker, men inget som stör :D
Jättenöjd o bra pris!

2017-05-10

Linda Samuelsson

Otroligt välgjort och sött halsband!
Men jag hade gärna haft lite mer florsocker uppe på.

2017-05-09

Malin Berg

Fint och prisvärt halsband med ett fint öppningsbart hjärta. Snabb leverans och fint paketerat.

2017-05-09

Maria Rönnerfjäll

Är bara SÅ imponerad av hur man kan göra dessa små godis miniatyrer så otroligt likt originalet.
Wonka chokladkakan med en liten guldbiljett, alltså, bara idén att ta fram ett sådant lite smycke, älskart!!

Känns som dessa smycken verkligen blir till små klassiker som kommer leva med länge, hållbara och alldeles alldeles underbara.

Helheten med servicen från man gör beställningen tills man får plocka upp det fint inslagna smycket för att sedan öppna den lilla söta asken. Tip top. Har absolut ingenting att klaga på.

2017-04-26

Marklan

Superfina små godisberlocker! SÅ lika originalen. Blev glatt överraskad av den gröna Ahlgrens bilar i naturlig storlek : D
Har fått många fina komplimanger för dem. Stort + för snabb frakt och bra service!

2017-04-25

Sara Svensson Billqvist

Hanna älskade sina öronhängen. Bästa presenten.

2017-04-25

Charlotta V

Godisarna ser precis ut som orginalet. Väldigt bra gjort! Snabb leverans var det också. Jag är mycket nöjd.

2017-04-14

Monica

Helt underbara kycklingörhängen, de glädjer mig och alla som ser dom.

2017-04-06

Agneta

Kycklingörhängen: Jättesöta! Snabb leverans! Smidigt betalningssätt. Mycket nöjd!!!

2017-03-28

Lena

Beställde "Kyckling örhängen"," Scrunchy dot håraccessoar" och" Sushi lax & maki - Örhängen"
Supernöjd med allting - örhängena är huur söta som helst. Dessutom snabb leverans och fina förpackningar :-)

2017-03-28

Maria

Jag är så nöjd med alla smycken jag beställt från Becca Design, nu senast ett par semmel-örhängen som är troligt detaljrika och fina. Tyvärr strulade PostNord till det och jag fick inga örhängen först...men jag fick ett ersättningspar utskickat som kom på två dagar. Fantastiskt snällt, sånt som för att jag fortsätter tro på godhet!!

2017-03-24

Hedda

Fina, men ena skärmen går ej att fälla upp.

------------------------
Becca Design kommentar: Tråkigt att höra, kontakta oss om du vill göra en reklamation!
http://www.beccadesign.se/kontakt

2017-03-24

Mirja Sörberg

Supernöjd med allt! Så fina, välarbetade smycken!

2017-03-20

AnnaCarin Hermansson

Älskar smycken från Becca design! Fin kvalité och lika fina i verkligheten som på bild. Den perfekta presenten!

2017-03-01

Cattis

Det gick väldigt snabbt att beställa! Trevligt förpackat var smycket. Supernöjd

2017-02-13

Linda

Lätt att beställa, snabb leverans och nöjd med beställningen!

2017-02-03

Lena

Jag köpte ett par semmelörhängen, Så här skrev mottagaren om dem: "de allra sötaste små semmelörhängena är helt underbara och som skapta för ett kakmonster som jag!"

2017-01-31

mariette

lussekatten var jätte fin och extremt naturtrolig den såg äkta ut

2017-01-25

Gjorde hennes dag!

Igår fick vi den specialbeställda prinsesstårtan som Becca Design gjort.
Min dotter öppnade asken och sa att det var preciiiis en sådan hon hade önskat sig. Den gjorde hennes dag!

2017-01-24

Mikael

Mycket nöjd, snabb leverans!

2017-01-18

olof

Jag köpte godis halsband till min syster och det kom efter 2 dagar. Hon har halsbandet på sig varje dag och den är väldigt verklighetstrogen

2017-01-08

Katarina

Köpte svarta öronmuffar till min dotter. Snabb leverans och hon är jättenöjd med öronmuffarna.

2016-12-30

Emelie

Blixtsnabb leverans och superfina varor

2016-12-28

Camilla

Väldigt uppskattade öron muffar till systerdottern i julklapp. Snabb leverans och prisvärt!

2016-12-28

Jacques

Väldigt bra storlek och fin färgsättning på skumtomten! Skulle även vara bra att kunna beställa utan halskedja.

2016-12-25

Christine

Köpte fina små snöflingor. Snabb leverans. Fint paketerat. Extra tack för dubbla pluppar.

2016-12-25

Arianne

Köpte lussekatt örhängen och halsband samt pepparkakshus örhängen.
De är jättefina och jag har fått många kommentarer!
Otrolig detaljrikedom.
Det enda lite negativa jag kan säga är att kedjan till halsbandet är väldigt tunn, så det blir lätt knutar... och de är svåra att lirka upp.

2016-12-25

Högberg

Mycket nöjd med mina små snöflingor jag köpt. Leveransen gick fort och ett extra plus för att det följde med extra små plastpluppar att sätta bakom örhängena

2016-12-23

Åsa Karlsson

Jättefina saker, men 3-5 dagar stämmer inte. Jag väntar fortfarande 1 1/2 v. Senare på julklapps-beställningen.

------------------------
Becca Design kommentar: Beställningen gjordes 15:e december, skickades ut 16:e december och var på utlämningsstället 17:e december. Maila gärna vid liknande problem så blir det lättare att lösa!

2016-12-22

Pernilla Höög

Bra hemsida, lätt att hitta på. Snabb hantering och leverans! Presentmottagaren är dessutom väldigt nöjd med det som vi handlade!

2016-12-19

FannyTerese

Det kom ett väldigt gulligt litet halsband på posten bara 2-3 dagar efter att jag gjort beställningen, superbra att det går så fort!
Allt jag hittills har beställt har varit jättefint och detaljerat. Smyckena så personliga på något vis.
Det känns lyxigt att få med en så fin presentask också!

2016-12-19

Susanne Boll

Fint bemötande och snabb leverans av superfint litet paket till dottern <3

2016-12-19

Tina Eriksson

Köpte Lussebulle örhänge som gjorde succé på mitt jobb .
Arbetar som lärare och mina kollegor och gymnasie eleverna ville veta var jag köpt dem !

2016-12-14

Linn Asplund

Jag köpte ett par lussekatter som örhängen och en popcorn berlock. Jag blev supernöjd när dem kom hem till mig! Fast jag trodde att besrlocken var till för ett halsband men det var till ett armband så jag fick lämna in det på guldfynd för att få den utbytt. Men annars så är jag supernöjd!

2016-12-13

Maja Jansson

Vilket hantverk! Jättefina örhängen med stor detaljrikedom

2016-12-13

Suzanne Östlund

Jättefina örhängen och snabb leverans! Barnen kommer att bli så nöjda till jul :)

2016-12-11

Patrik Lidén

Perfekt julklapp.
Kommer handla mer snart.

2016-12-09

Tessan

Som vanligt snabb leverans och i sötaste lilla asken kommer godsakerna. Det känns verkligen som de är gjorda och nerpackade av kärlek. Alltigenom positiv upplevelse att beställa av Becca design!

2016-12-09

Ann-Charlotte

Mycket bra, snabb leverans samt snabbt svar på telefon när jag hade en fråga om det jag hade beställt.

2016-12-07

Anna-Karin Nilsson

Mycket fina o välgjorda, så enkeldesign men detaljerna sitter. Snabb leverans och fin ask.

2016-12-05

Birgitta Botolfs

Fick mina fina sushiörhängen snabbt och bekvämt. Alltid lika roligt när beställningen kommer. Tack!

2016-12-01

Eva Sörlin

Vilken service :-), så trevligt bemötande samt supersnabb leverans !!
Jag beställde finfina silverarmband med godis berlocker till tre små tjejer, jag gissar att det kommer bli en mycket uppskattad present när de skall öppna sina fina presentaskar på lördag :-) Stort TACK!!

2016-11-30

Linda Larsson

Fina berlocker och armband, snabb leverans och fint skickat I en fin ask. Supernöjd!

2016-11-30

Ronny Forsberg

Beställde ett litet halssmycke. Hade varan redan nästa dag! Smycket är jättefint och jag är nöjd. Kommer att handla här igen, Kan inte bli annat än högsta betyg.

2016-11-27

Sandra

Köpte små söta askar, super nöjd och väldigt snabb leverans!

2016-11-25

Emme

Är jättenöjd med hänget med polkagrisar i! Hänget med saffransbullen var lite större än vad jag trodde, den var dock söt!

2016-11-17

Ingrid i Nyköping.

Så otroligt nöjd med mina fina örhängen. Otroligt välgjorda och naturtrogna. Väl värda sitt pris. Jag beställde dammsugare, lussekatter och ostsmörgåsar denna gång.. Har rosa prinsesstårtbitar sedan tidigare.
Snabbare leverans än jag kunnat drömma om och de kom direkt i brevlådan, fint förpackade i små näpna askar. Lycka!

2016-11-15

Tomatgrodan

Så söta örhängen jag fick hem och fint omslaget var det också. Kändes lyxigt och skumtomtarna kommer passa bra till jul!

2016-11-11

Urika

Mycket nöjd med produkter, leverans och service.

2016-11-11

Jennie

Mycket nöjd med mina magnetiska örhängen. Perfekta på lilla dottern. Snabb återkoppling och gott bemötande från leverantör och snabb leverans. Rekommenderas!

2016-10-27

Diana B

Snabbleverans på min halsband. Köpte en jätte fin halsbandsklocka simple som ser ut som bilden och passar alldeles utmärkt med en fin blus eller klänning! Kommer garanterat köpa flera produkter :)

2016-10-15

Barbro Simonsson

Jättesnabb leverans och dessutom var örhängena ännu sötare än på bild...gör en glad hela dan

2016-10-14

Lena B

Beställde två kanelbulleberlocker så jag kunde skicka en av dom till en vän på kanelbullens dag. Hon blev jätteglad för sin välgjorda detaljerade bulle och jag för min. :)

2016-10-07

Fröken Matsdotter

Jag använder mina smycken på jobbet och pensionörerna blir så glada av mina söta godsaker jag har i öronen. Det inbjuder alltid till trevliga samtal, underbar bieffekt förutom att jag älskar dem!
Alltid snabb service, välgjorda saker och vänliga och supersnabba svar på frågor via mailen. Så högt ett omdöme kan bli!

2016-10-07

Alexandra B

Ett bedårande par kanelbulleörhängen! Fick många "åhhhh!" av kollegorna på kanelbullens dag! Urgulliga och fantastiskt verklighetstrogna! Tack, är jättenöjd!

2016-10-06

Christer Broman

Min mor gillade halsbandsuret, snygg och funktionell och det bästa av allt - prisvärd ...

2016-10-04

Ewa

Underbara

2016-10-02

Frida

Jättefina örhängen och snabb frakt

2016-09-26

Anna

Supersnabb leverans, bra och söta presenter eller varför inte köpa till dig själv? Jätte nöjd med mina köp.

2016-09-06

Karin B

Jättefina godis- och bakelseberlocker! Superbra presenter - gångbara till alla åldersgrupper!

2016-09-02

Anette

Jättesöta berlocker perfekta presenter. Kommer bli fler beställningar. Otroligt snabb levereras.

2016-09-01

Emma

Köpte lite krimskrams, som för rean var värd sin kvalité. Beställningen gick dock smidigt & snabbt.! Hade varit skoj m lite billigare klirr på d handgjorda smyckena i lera framöver, så så fina - men ack så dyra (";

2016-08-25

katarina samuelsson

pipan var jättefin och såg riktigt ut, kedjan kändes lite för tunn för denna pipa, skulle vara bättre med lite kraftigare kedja
bra med snabb leverans då det var en fördelsedagspresent

2016-08-23

Therese

Mycket fina smycken som va väldigt verkliga och detaljrika. Och det blev verkligen uppskattat:) bra leveranstid! Flera andra som ville veta din hemsida så dom kunde beställa.

2016-07-12

Lena Barkensjö

Jag har köpt flera berlocker till armband både på internet och live på Hjomässan, å jag måste säga att det är snabb leverans, väl och fint inpackat och säljaren är mycket trevlig. :) Jag är jättenöjd med dom mycket detaljrika och väldigt verklighetstrogna alstren jag köpt!

2016-07-10

Helene Holm

Superläckra smycken och accessoarer, det enda som INTE är bra är att jag vill att plånboken ska vara större för allt fiiint kan klickas hem till mig <3

2016-07-08

Hanneli

Snabb leverans och mycket fina smycken! Är hur nöjd som helst med mina döskalleörhängen. Vill helst äta upp dem

2016-07-08

Christina Edvardsson

Otroligt fina och välgjorda smycken. Tyvärr släppte glasstruten från sitt fäste så min 7-åring blev ledsen i flera dagar.

2016-07-08

ulla neräng

Utsökta saker att köpa välgjorda och otroligt fina!

2016-07-07

ulla neräng

Utsökta saker att köpa välgjorda och otroligt fina!

2016-07-07

IngaLill Hansson

Perfekt, köpte tårtan till mor, från barnbarnen till dottern, som äger eget kondis. Helt perfekt som sagt. Tusen tack.

2016-07-07

Tilda

Coola smycken som både är rock n roll och söta. Ser precis ut som godis etc så man blir lite sugen

2016-07-07

Gundi Thuvesson

Mitt favoritgodis är skumtomtar och jag är lycklig ägare till ett skumtomte halsband som ger mig och min omgivning stor glädje. Designerna är välgjorda,trovärdiga,roliga och ser dessutom väldigt goda ut! Perfekta presenten till de som har allt!

2016-07-07

Marianne Sjösten

Söta, välgjorda smycken som väcker gillande hos flertalet man möter. Är så välgjorda så att jag nästan av misstag flertalet gånger nästan ätit upp mitt hallonlakritshalsband.

2016-07-06

Lotta Svensson

Såg dina smycken för första gången på mässan i Hjo 2015. Kunde dock inte bestämma mig då för allihop är så jättefina. Ska komma till skott och bestämma mig för något snart.

2016-07-06

Joanna Bapari

Så underbara smycken. Bästa butiken

2016-07-06

Kickan Rydberg

Jobbar i en livsmedelsbutik och har örhängen av olika slag beroende på humör, dagsform och årstid. Kunderna brukar ofta kommentera detta och ibland ser de örhängena innan de ser mig! Fantastiskt naturtrogna och fina smycken!

2016-07-05

Kristin

Perfekta smycken för temadagar: "alla hjärtansdag", "kanelbullensdag", "semmeldagen" etc Barnens absoluta favorit!

2016-07-05

Jessica Engman

Helt fantastiska smycken! Det finns något för varje tillfälle och helst skulle jag vilja ha ett av varje sort.

2016-07-05

Linnea B

Fantasifulla, vackra smycken som är mycket välgjorda! Trots att en vara var slutsåld kunde den snabbt fixas till mig ialla fall vilket var jätteuppskattat! Snabb leverans, kommer defenitivt handla här igen! :-)

2016-07-05

Joakim

Bra kvalitet och roliga produkter. Min dotter är jättenöjd. Det blir flera presentköp. Snabb frakt.

2016-07-05

Angelica Andersson

Min favoritprodukt alla kategorier är halsbandet med en berlock som föreställer en bit prinsesstårta! Berlocken är väldigt naturtrogen och kedjan den hänger på är av god kvalité. Plus för snabb leverans.

Becca Designs smycken är annorlunda, humörhöjare och komplimangmagneter. Det negativa är väl att jag som stor prinsesstårtafantast blir lika sugen på tårta varje gång jag bär mitt halsband :)

2016-07-05

Camilla Wihlborg

Är fullkomligt förälskad i min semla!
Verklighetstrogen så man blir sugen....
God service, fint packat vid leverans.
Rekommenderar Becca Design varmt till vänner och bekanta som är på jakt efter unika presenter.

2016-07-05

AnnaMaria Adielsson

Allt och alla produkter som Becca Design har är så underbart kärleksfullt gjorda. Man blir varm. Var gång jag ser dig på utställningar som tex chokladfestivalen, stannar jag och dras till allt.

2016-07-05

Monica Hallgren

Så Supersöta små miniatyrer, jag vill ha allihop!

2016-07-05

Rianna Wik Boström

Jag beställde i julas och beställde då ett lussebulle-hänge, ett skumtomte-hänge och ett godisnapp-hänge plus ett halsband som var på rea och någon presentask. Fick även med ett par gratis silverkedjor att ha hängena på, som tyvärr var för små, men som var i väldigt god kvalité som jag kan använda till något annat istället. Hängena var superfina och välgjorda, mindre än vad jag trott men det störde mig inte det minsta. Väldigt välgjorda detaljer, ser verkligen riktiga ut. Känns som de kommer hålla ett långt tag, man märker att det har lagts ned tid på allt som har med hängena att göra, material, detaljer, målning etc. Försäljaren var mycket snabb med att svara på mina frågor och ändrade snabbt på min faktura som råkade bli fel, frakten gick snabbt och allt var förpackat superbra så att inget skulle åka runt eller gå sönder. Får helt enkelt toppbetyg från mig!!

2016-07-05

Elin Sins

Fint hantverk och snabb leverans!

2016-07-05

Susanne Löfstedt Karlsson

Jag är supernöjd med dom, egendesignade, smycken jag handlat, både till mig själv och som presenter. Gav bort ett smycke som dessvärre gick sönder ganska omgående, men det var inga som helst problem att få ett nytt. Vill med det ha sagt att jag är kanonnöjd med snygga och naturtrogna smycken och med hur kundtjänst fungerar - alltså hur bra som helst. Kommer tveklöst att handla fler gånger och kan gladeligen rekommendera andra att göra detsamma. :-)

2016-07-05

Anna-Karin

Så fantastiskt roliga o naturtrogna smycken, har lockat till många överraskade miner o skratt när de ser mina örhängen. Har flera olika från Beccas egna design.

2016-07-05

Helen

Är supernöjd med köpen av choklad och ostbågehalsband,donuts örhängen.
köpte även prinsesstårta (halsband) som morsdagpresent.

2016-07-05

Anna Ehrnberg

Jag har beställt smycken från Beccadesign ett par gånger och varit jättenöjd! Fina grejer, fint paketerade och krångelfri betalning och frakt. Rekommenderas varmt!

2016-07-05

Emma

Super fina smycken och snabb leverans!

2016-07-05

Nina

Jättenöjd! Köpte både godisörhängen och halsband och de ser mycket smaskiga och verklighetstrogna ut. Lätt att beställa och snabb leverans!

2016-07-05

Ulla-Carin Sjöblom

Bra och fint gjorda smycken

2016-07-05

Kersti Zebeda

Jättetrevliga fina gåvor! Väldigt bra gjorda. Gillar Gillar Gillar

2016-07-05

Kikkan

Köpte örhängen i present till en vän (semlor), dom var så himla fina. Vi blev båda mäkta nöjda :)

2016-07-05

Linda

Köpte både ett "Färdigt" halsband och ett egengjort- studentmössa i lång kedja.
Supernöjd och bra kontakt när jag behövde fråga!

2016-07-05

Sofia

Har köpt dom gröna bilarna som örhängen, och dom ser verkligen ut som Ahlgrens bilar! Får ständigt kommentarer om hur fina de är, hur äkta de ser ut osv osv!! Är jättenöjd med dessa örhängen och bär dom ofta.

2016-07-05

Lotta

Hej Becca! Kan inte hitta "recension" så jag ger den till dig här. Du är bäst mina 4 berlocker är hur naturtrogna som helst.

2016-07-04

Visar 1 till 152 av 152 (1 Sidor)