shopify
visitor statistics

FAQ - Vanliga frågor

Hur lång tid tar det innan jag får min beställning?

Normalt skickas beställningar ut inom 1-3 arbetsdagar efter att ordern är lagd. Om beställningen av någon anledning beräknas ta betydligt längre tid än så kommer du att kontaktas via mail.

Fraktavgiften är på 29 kr, handlar du för minst 500 kr är det fri frakt.

Är alla smycken i butiken handgjorda?

I butiken finns både handgjorda egendesignade och inköpta smycken, alla handgjorda smycken hittar du i kategorin handgjorda smycken, där finns smycken från Becca Design.

Hur byter, returnerar eller reklamerar jag varor?

När du handlar hos Becca Design har du 14 dagar öppet köp, kontakta oss för att skicka tillbaka varor eller reklamera. Du hittar även mer information i köpvillkoren.

Har du några frågor om byten eller returer går det också självklart bra att kontakta oss med dina funderingar!

 

Anordnar ni tävlingar?

Ja, det förekommer. Tävlingssidan med aktuella tävlingar och vinnare hittar du här.


 

Kan jag bli återförsäljare till Becca Design?

Ja, kontakta oss för mer information!

Här hittar du Becca Designs nuvarande återförsäljare.


Har Becca Design någon fysisk butik?

Nej, men flera återförsäljare.

 

Är smyckena nickelfria?

Alla smycken hos Becca Design har nickeltestats, vilket innebär att de inte överskrider det tillåtna gränsvärdet av nickelhalt i smycken, och därmed att betrakta som nickelfria. Läs mer om materialen som används i smyckena eller läs mer om gränsvärden för nickel hos Kemikalieinspektionen.

Nytt 2015: Alla handgjorda smycken har nu smyckesdelar (öronkrokar, armlänkar, halskedjor, berlocklås m.m.) i sterling silver (925) och är därmed nickelfria!

nickelfritt

Kan jag göra ändringar i min order efter att den är lagd?

Kontakta oss om du vill göra ändringar i din beställning.

 

Hur lämnar jag feedback?

Lämna gärna feedback och betyg på varorna direkt på produktsidorna, på omdömes-sidan eller skriv något på vår Facebook-sida, då blir vi mycket glada!

Senaste butiksomdömen
Ronja Göransdotter
Snabb leverans av jättefina örhängen som är packade i fina lådor. Jag har beställt nästan 15 örhängen av Becca och jag har aldrig blivit besviken. Denna omgången beställde jag djungelvrål, vita Ahlgrens bilar, rosa svampar och gröna nappar. (Jättenöjd!!!)..
2017-08-10
Maja Lundgren
Jag beställde ett korv med bröd halsband och det var superfint! Korven ser ut precis som på bilden (nästan verklig). Om jag ska klaga på någonting så är kjedjan ganska tunn så jag är lite orolig att den lätt ska gå av men det har den inte gjort hittills s..
2017-08-03
Åsa Älander
Jag köpte Lakritspipeörhängen. Snabbt och smidigt att både beställa och betala. Kul och verklighetstrogen produkt. Verkligen en "snackis" bland vänner och kollegor...
2017-05-30
Denisé Edlund
Enormt lättsamt att beställa, betala och snabb leverans. Supernöjd med allt! Supersöta små örhängen som va exakt som på bilden kom hem i brevlådan 2 dagar efter beställningen var gjord...
2017-05-25